[CRÍTICA 🎭🎶] Amor x Amor 2019: un amor de pel·lícula amb els millors artistes de casa nostra

L’amor mou muntanyes, diuen. Potser és un tòpic, sí, però és veritat. Amb l’amor, es poden aconseguir moltes coses positives. Per exemple, va reunir a moltíssimes persones (em refereixo tant a artistes com espectadors) el dilluns passat, 4 de febrer, a l’Onyric Teatre Condal de Barcelona per una bona causa: ajudar al projecte Dones Acció de la Fundació Aroa. És un recurs especialitzat, de prevenció i atenció psicosocial, adreçat a les dones que han viscut o viuen una situació de violència masclista. Malauradament, tota contribució amb aquesta causa és necessària, perquè la violència masclista és una lacra que cal combatre i necessita el compromís de tots i totes.

L’amor és un bé que ens transforma, que ens convida a descobrir coses noves, que ens inspira. Aquella nit, per exemple, el nostre amor pels musicals va fer que coincidíssim amb l’Eira, un molt bon descobriment per nosaltres, una fan de musicals amb tota regla i amb qui desitgem de tot cor tornar a coincidir.

És la tercera edició d’Amor x Amor que se celebra, tot i que és la primera vegada que es veu a l’Onyric Teatre Condal. Aquest any, les cançons eren de pel·lícules i el repertori no podia ser millor: des de la nova A Star is Born fins a clàssics com Notting Hill o Back To The Future. Val a dir que la tria de cançons va ser sorprenent, perquè no es va optar per les típiques cançons que un es podria esperar, sino que eren molt diferents. Algunes sí que eren famoses i d’altres no tant, cosa que va fer el repertori molt equilibrat i encertat.

Sembla que Amor x Amor ja és un concert totalment consolidat a Barcelona. Amb què ens sorprendran l’any que ve la Marisol González, el Dani Campos i l’Alícia Serrat? Tornaran als duets de musicals? Cançons de Disney (xD)? Passar dels duets als solos? Sigui el que sigui, segur que ens encantarà, com sempre.

Al concert s’hi van escoltar les veus dels artistes més reconeguts de la nostra cartellera. Això no passa tant sovint i, per tant, és un goig que, com a espectadors, vam gaudir enormement. Tots ells protagonitzen els musicals que podem veure als teatres de Barcelona i, fins i tot, Madrid. A més, diu moltes coses positives de tots ells, ja que van participar al concert amb molta il·lusió i amb moltes ganes d’ajudar a la Fundació Aroa.

Fotografia procedent de l’Instagram oficial d’Amor x Amor

El concert va incloure 16 duets i 1 trio. Tots ells van estar molt i molt bé, el Dani Campos va fer una molt bona feina en aquest sentit i totes les cançons sonaven genial. Va quedar clar que a casa nostra hi ha un talent espectacular. Quines veus, quines presències sobre l’escenari… Totes les cançons ens van agradar, però és veritat que hi va haver molts números memorables i que recordarem durant molt de temps. Per exemple, destequem:

– ‘The Power of Love’ de Back To The Future, perquè l’Àfrica Alonso i l’Elisabet Molet van estar estupendíssimes (per favorrr, quan les veurem a Les dames del perpetu socors???).

– ‘Crec en tu’ de A Walk To Remember, perquè sempre ens agrada i ens fa molta il·lusió veure l’Anna Lagares i l’Edgar Martínez. I si canten plegats, millor que millor.

– ‘Medley Everything I Do / All For Love’ de Robin Hood / The Three Musketeers, interpretada pel Joan Vázquez i el Xavi Navarro. Quina parella, quina potència de veus i que bé que ho van fer, coi!

– El trio Anna Herebia, Joana Roselló i la Júlia Bonjoch va estar genial, quina potència i energia cantant ‘I Don’t Want To Miss A Thing’ d’Armageddon. Va ser tot un momentàs, es van menjar l’escenari.

– També estem enamorats de la veu de la Raquel Jezequel, si llegiu el blog ja ho sabeu. Com no podia ser d’altra manera, va estar fantàstica amb el Roger Berruezo cantant ‘Amor etern’ de Endless Love.

– El Xavi Duch i el Marc Pociello van estar divertidíssims cantant la preciosa ‘La vida es bella’ de La vita è bella. Ens van encantar! Ah, i quines sabates més xules duia el Xavi!

– El Daniel Anglès i el Víctor Arbelo van cantar plegats ‘Entenc allò que em vols dir’ de Notting Hill. Ells dos ho fan tot sempre molt bé, això ja ho sabíem, però quin duet més bonic i emotiu que van fer!!

– ‘I’ll Never Love Again’ de A Star is Born va servir per demostrar les grans veus que tenen la Sylvia Parejo i la Júlia Jové. Van estar meravelloses.

Fotografia procedent de l’Instagram oficial d’Amor x Amor

Així doncs, podem acomiadar-nos d’Amor x Amor fins l’any que ve? Esperem que sí! Fins que no arribi aquest moment, volem felicitar els organitzadors d’aquest esdeveniment i tots els artistes que hi van participar. Quina nit!!!

Cesar i Daniel

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.